Oproep

Gouda doet mee met de GeschiedenisOnlinePrijs 2019

Het Gouds Watergilde, een werkgroep van de Historische Vereniging Die Goude, dingt mee naar de prijs met de website het Gouds Virtueel Sluizenmuseum! Deze website is bedoeld om bezoekers kennis te laten maken met het unieke ensemble van sluizen en overige waterwerken in Gouda, de ‘natste stad van Nederland’.

De prijs is een initiatief van de Koninklijke Bibliotheek (KB) en DE REE archiefsystemen. Deze partners moedigen het gebruik van internet voor de geschiedbeoefening aan en belonen goede ideeën voor websites en andere digitale toepassingen op het gebied van geschiedenis. De GeschiedenisOnlinePrijs bekroont de beste historische online presentatie.

Wij hebben uw stem nodig. Stemmen voor de Geschiedenis Online Prijs kan t/m 31 januari. Dus ga nu direct naar Geschiedenisonlineprijs.nl en breng uw stem uit en zegt het voort! Denk er wel aan om, na het uitbrengen van uw stem, deze per toegezonden email te bevestigen.

Print Friendly, PDF & Email