Waterconferentie 2019

Waterconferentie op 17 oktober 2019!
Hans Suijs, voorzitter van het Goudse Watergilde, maakt bekend dat de datum voor de Waterconferentie 2019 is bepaald: donderdagmiddag 17 oktober a.s. in de Sint Janskerk te Gouda.

De vorige waterconferentie (“Stad op stelten“ van november 2017) richtte zich vooral op de beschrijving van de waterproblemen die de stad bedreigen als gevolg dalende bodem en clusterbuien. Hans Suijs sprak toen de verwachting uit dat op de komende waterconferentie het accent verschuift naar de oplossingen. Hij geeft aan dat er door overheden en adviesbureaus hard gewerkt is aan een oplossingsrichting. De voorzitter van het Watergilde verwacht dat er op 17 oktober a.s. een plan van aanpak zal liggen: voor de lange termijn en duurzaam.

Foto: Nico J. Boerboom
Print Friendly, PDF & Email