Vrijwilligers gezocht

Die Goude zoekt enkele vrijwilligers, om de stadhuisdienst, in het oude stadhuis op de markt, op zaterdag te komen versterken.

Het is leuk om te doen. U komt in contact met mensen van diverse nationaliteiten. U int de entreegelden, wijst de bezoekers hoe om te gaan met de schriftelijke leidraad en vertelt eventueel wat bijzonderheden over het stadhuis.

Een dienst is gemiddeld 1x per 6 weken 2 uur ( in de winter) of 2,5 uur( in de zomer), met z’n tweeën. Specifieke kennis is niet nodig. Enige kennis van m.n. de Engelse taal en interesse in het stadhuis is meegenomen en zal gaandeweg vanzelf groeien.

De groep vrijwilligers bestaat uit een positieve en enthousiaste groep mensen.

Voor nadere informatie en opgeven kunt u contact opnemen Bep van de Streek, coördinator stadhuisdiensten Die Goude. E-mail: gijsje@kpnmail.nl. Tel. 0182-573526.

Print Friendly, PDF & Email