Nieuws van de Lezingencommissie.

In deze periode zijn de lezingen meestal voorbij en beginnen we in september weer. Helaas zijn de laatste lezingen niet doorgegaan door de maatregelen rond het Coronavirus. We hopen dat we in september weer kunnen beginnen en zijn al aan het denken hoe we dat dan moeten gaan organiseren. Maar daar hoort u uiteraard nog van!

Wat we u nu kunnen aanbieden is Toen en Nu; oude foto’s van Gouda met als tegenhanger de huidige situatie. Nico Boerboom heeft daar een leuke presentatie van gemaakt die u hier kunt vinden. Klik daarvoor de volgende link aan TOEN & NU

We zijn bezig om te proberen op deze wijze meerdere filmpjes op de website te zetten, zodat u toch wat meer te weten kunt komen over diverse Goudse onderwerpen. Houd u dus de website in de gaten!

Met een hartelijke groet, Anja, Bas, Clemens en Marian.

Print Friendly, PDF & Email