Tidinge 2022-3 over ‘Gouda en Coornhert’

Cover Tidinge 2022-3Alweer de 3e Tidinge van Gouds jubileumjaar 2022. Deze Tidinge is gevuld met het thema ‘Gouda en Coornhert’ met hierin ook een artikel van burgemeester Pieter Verhoeve over ‘De spiegel van Zelensky’. Verder artikelen over ‘De Goudse jaren van Coornhert’ en ‘De triomfen van de Vrijheid der Consciëntie’. Ditmaal wordt de Tidinge afgesloten met een stuk over Niek Tom, de beeldhouwer die de buste van Coornhert heeft gemaakt dat nu in het Remonstrantse Poortje aan de Keizerstraat in Gouda staat.

Hier vindt u een verkorte versie van deze nieuwe Tidinge: pdf symbool
Indien u de gehele inhoud van deze zeer informatieve en rijk geïllustreerde Tidinge wilt lezen, meldt u dan aan als lid van Die Goude via dit formulier.
Er is een overzicht van alle voorgaande uitgaven.

Print Friendly, PDF & Email